Опубликовано 01.02.2018

NIGHTLIGHTS В ПАРИЖІ!

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ БРЕНД НИЖНЬОЇ БІЛИЗНИ LISCA ВЗЯВ УЧАСТЬ В МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE

Наприкінці січня всі найіменитіші гравці lingerie-індустрії та авторитетні експерти зібралися на найбільшій щорічній виставці нижньої білизни Salon International de la Lingerie в Парижі. Серед більше 360 брендів, що представляють свої колекції сезону осінь-зима 2018, особливою увагою відзначили моделі LISCA.

На виставці Salon International de la Lingerie панувала атмосфера краси, жіночності і спокуси. Проте разом з вічними цінностями, до яких звертаються культові бренди в своїх щорічних колекціях, учасники знайомили гостей з ключовими тенденціями наступних сезонів. Так в представлених моделях гармонійно поєднувалися вишукані мережива і пікантні тюлі, майстерні вишивки і прозорі деталі.

Ефектніше за все гру протилежностей, величного та ультрамодного, звабливого та витонченого вдалося втілити дизайнерам LISCA. Моделі із лінії Lisca Selection, продемонстровані у рамках модного показу Nightlights, благородно відобразили всю розкіш та чуттєвість, яку може нести у собі нижня білизна.

Команда LISCA також була запрошена до участі у показі The Selection. В рамках шоу організатори наймасштабнішої події для lingerie-індустрії і знакового для всього світу моди, сконцентрували увагу на тканинах, деталях і фасонах, у яких модниці будуть зачаровувати в майбутньому сезоні. Європейський бренд LISCA представив на подіумі запаморочливе боді Lisca Selection з прозорих тюлей та легких мережив фріволіте. Ця витончена модель зірвала оплески залу і викликала справжній фурор.

Успіх показів LISCA та слава трендсеттера індустрії, що закріпилася за колективом завдяки всім рокам участі в Salon International de la Lingerie, зібрала у виставковому просторі бренду бізнес-партнерів і представників світу моди з 25 країн. Гості захоплювалися новою колекцією нижньої білизни, відзначаючи її ефектність і спокусливість.

Після закінчення виставки, команда LISCA поспішила додому, щоб якнайскоріше представити новинки у бутиках по всьому світу. Запаморочливими моделями, що тільки зійшли з паризьких подіумів, незабаром зможуть помилуватися і українські дівчата у фірмових магазинах європейського бренду.

LISCA - бренд нижньої білизни, історія якого почалася в 1955 році у Словенії. Підкоряючи серця фантазійними дизайнами комплектів з бездоганною посадкою, безкомпромісною якістю та бездоганним поєднанням класики та модного тренду, компанія є лідером Південно-Європейського ринку. Базові та екстравагантні комплекти, затишний та романтичний домашній одяг, коригуюча білизна, стильні колекції купальників та пляжних аксесуарів - асортимент бренду LISCA задовольняє найвимогливіший смак та ідеально підходить для кожної фігури!

https://facebook.com/Liscaua
https://instagram.com/lisca.ua/